Sangundervisning

 

VaseMusik tilbyder sangundervisning og stemmetræning til alle, der elsker at synge.

Sangundervisningen hos VaseMusik er præget af stor musikglæde, højt humør, et sundt ambitionsniveau og masser af grundig stemmetræning.

Louise, sang i De gamles by

Vi vil øve, træne, synge og musicere indenfor alskens genrer, lige fra folke- og verdensmusik til jazz, soul, viser og spirituals, og vi vil fordybe os i en række sangtekniske øvelser.

Du er velkommen, uanset om du har sunget i mange år, eller om du bare af og til elsker at bryde ud i sang. Vi vil tage udgangspunkt i dine individuelle interesser, men vil også arbejde med en alsidig træning af din stemme, og give dig redskaber til at øve på egen hånd. Der vil være fokus på stemmens fysiologi, samt på vejrtrækning, klang, styrke og sammenhæng mellem stemme og krop.

 

Underviseren (Louise Vase) er en erfaren sanger og stemmeunderviser. Hun har skrevet kandidatspeciale om empati i sangundervisning, og har stor indsigt i forskningsbaserede studier om sangens psykologiske dimensioner.

Undervisningen finder sted på Sankt Kjelds Gade i København Ø, eller hos eleven. (Bemærk: Ved undervisning hos elev tillægges prisen en transportdækning).

 

“Jeg tilmeldte mig sangundervisning hos Louise med formålet om, at blive bekvem i et toneregister jeg ikke fik udnyttet til dets fulde potentiale, og Louise formår ved hver undervisning at udfordre mit register og gøre mig komfortabel i dette. Efter hver undervisning går jeg hjem med et smil på læben, og en større selvtillid omkring min tekniske kunnen som sanger. Jeg kan klart anbefale Louise som sanglærer, da hun er meget opmærksom på at “rette op” på dårlige vaner som mange utrænede sangere har påtaget sig, og samtidig har stor forståelse for at fremme dine bedste kvaliteter som sanger.”

 Marina, 26 år, sangelev (2017)