Korundervisning

…og friest er dit åndefang

når dybt du drager det i sang,

så højt i sky det klinger!”

N.F.S. Grundtvig, 1851

 

VaseMusik tilbyder korundervisning og workshops til alle interesserede grupper. Det kan være, din arbejdsplads ønsker at oprette et kor? Eller måske din virksomhed ønsker en workshop i at synge sammen, have det sjovt og nyde musikkens fantastiske evne til at skabe fællesskab?

Det vigtigste er jeres lyst til at synge, lære nye sange, måske synge anden- og tredjestemmer samt glæden ved at indgå i et musikalsk fællesskab fuld af varme, humor og godt humør.

Vi vil lægge vægt på sang- og vejrtrækingsteknikker, samt øve os i at synge både kanons og en- og flerstemmige sange. Ligeledes vil vi arbejde meget med kroppen i form af gode opvarmning- og afspændingsøvelser, der kan styrke stemmerne. Og vi vil bevæge os rundt i mange stilarter, fra danske og nordiske sange over viser, spirituals og verdensmusik. Genren afhænger af jeres ønsker og den enkelte workshop- eller kursusbeskrivelse, og man kan sagtens bestille en kor-workshop uden at kunne læse noder eller have sangerfaring. Det vigtigste er musikglæden.

Workshoppen finder sted på din virksomhed, eller hvor gruppen ønsker og har mulighed for at modtage korundervisning.