Klaverundervisning

VaseMusik tilbyder klaverundervisning til børn og voksne i alle aldre og på alle niveauer. Underviseren (Louise Vase) er udøvende pianist, har solid erfaring som klaverlærer, og spænder over en bred vifte af genrer.

Er du nysgerrig på at lære spille klaver? Som klaverelev hos VaseMusik får du en grundig indføring i klaverets ”mysterier”. Er du begynder, vil du lære hvad der er op og ned på instrumentet, og vi vil arbejde med enklere melodier og becifringer, med udgangspunkt i dine ønsker og interesser. Er du øvet, fylder vi mere kundskab på, og bevæger os ud i alskens udfordringer indenfor rytmisk musik, klassiske værker og folkemusik.

Improvisation, teori, gehørsspil , rytmetræning og noder kan være naturlige komponenter i undervisningen. Dine personlige ønsker vil være i højsædet gennem hele forløbet.

Klaverglade mennesker i alle aldre er hjerteligt velkomne til undervisning hos VaseMusik. Du er velkommen til at kontakte Louise via denne side og høre mere (se “Kontaktformular” i menuen).

Undervisningen foregår på Sankt Kjelds Gade på Østerbro, eller i dit eget hjem (Bemærk: Ved undervisning hjemme hos eleven tillægges prisen en transportdækning).