Ida&Louise

 

Hos VaseMusik tilbydes koncerter inden for genren “klezmer” , som er den østeuropæiske version af den jødiske folkemusik.

Via VaseMusik kan du booke “Ida&Louise” som er et dansk/svensk duprojekt, der spiller og komponerer inden for klezmergenren – ofte blandet med andre genrer. Du kan læse om dem her:

 

To musikere og tre instrumenter i et musikalsk grænseland, hvor den skandinaviske folkemusik møder klezmer og tango.

Duoen Ida&Louise spiller egne kompositioner og arrangementer af sange på dansk, svensk og jiddisch. Musikken bevæger sig frit mellem verdens- musikkens forskellige genrer. Udtrykket veksler mellem det lyriske og det swingende. Publikum tages med på en stemningsfuld, musikalsk rejse, hvor sangene følges på vej af små historier.

Ida Gillner (sopransaxofon) og Louise Vase (sang og klaver) er begge uddannet på Verdensmusiklinien på Högskolan för Scen och Musik i Göteborg. Siden duoen blev dannet i 2009 har den spillet koncerter i Sverige og Danmark på bl.a festivaler, i kirker, folkehøjskoler, biblioteker, universiteter, Stadsparken i Varberg og Gothenburg Global Gala.

Duoen har udgivet en del af sine egne kompositioner på pladen “Vilda vinde” (2012) og indspillet EP’en “Ida&Louise Kapelye” (2013) med traditionel klezmermusik og jiddische sange.

 

Hør og se  Ida&Louise “in concert” herunder:

 

 

 

 

Ida&Louise med klaver

 

Ida&Louise, release Vilda Vinde

 

 

Plakat, Ida&Louise, dansk-2
Design: Hedda Arlid

 

Beila og Ida&Louise 28. april