Velkommen til VaseMusik 2017

 

Onsdag den 4. Januar er der minikoncert, fællessang og musikalsk foredrag ved Louise Vase og Mayu Herbst i Korsvejens Kirke kl. 14.

Se dette link:
http://www.korsvejskirken.dk/event/2793842

Der vil være fokus på den svenske folkemusik. Herunder en beskrivelse indholdet i arrangementet:

På isolerede egne har man altid sunget, spillet og danset. Var man særligt fattig og manglede violiner, forhindrede dette ikke én i at spille op til dans – man brugte blot menneskestemmen som akkompagnement, og visse sangere og spillemænd kunne synge og tralle så det var svært at sidde stille.
Med faglig baggrund i folke-og verdensmusik, har Louises fokus primært været på de svenske folketoner, med udgangspunkt i det vokale udtryk. Hun vil denne aften præsentere sange og historier fra bl.a. Småland, Dalarna og Helsingland, hvor der findes rige musikalske skatte. Ligeledes byder hun på toner af mere moderne karakter, når hun sætter sig til klaveret og spiller og synger nordiske melodier med jazzede improvisationer. Her vil hun spille egne, swingende kompositioner samt mere kendte toner af bl.a. den legendariske jazzpianist Jan Johansson.

 

louise-portraetbillede


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *